Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorShepotylo, Oleksandr
dc.contributor.authorVakhitov, Volodymyr
dc.date.accessioned2015-05-15T10:35:19Z
dc.date.accessioned2015-05-28T13:01:35Z
dc.date.available2015-05-15T10:35:19Z
dc.date.available2015-05-28T13:01:35Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/284189
dc.description-nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.relation.ispartofseriesWorking Paper;851
dc.rightsNavngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/no/*
dc.subjectHandelnb_NO
dc.titleEffect of NTM on Productivity of Firms in Food Processingnb_NO
dc.typeWorking Papernb_NO
dc.date.updated2015-05-15T10:35:18Z
dc.identifier.cristin1242560


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge